O nama

Kralj Bar-Vil d.o.o. je poduzeće osnovano 1993. godine.

Osnovne djelatnosti poduzeća Kralj Bar-Vil su:

  • Pčelarstvo
  • Otkup, punjenje i plasman meda i proizvoda na bazi meda na domaćem i stranom tržištu pod tržnim imenom „Kraljev med“
  • Proizvodnja likera i rakija
  • Proizvodnja džemova s medom
  • Proizvodnja maslinovog ulja iz vlastitih maslinika
  • Proizvodnja unikatnih suvenira

Specijalizirana smo tvrtka za pčelarstvo, pčelarimo sa više od 900 LR košnica. Također obavljamo otkup i prodaju meda te na tržište uz med plasiramo i proizvode na bazi meda, džemove s medom, rakije i likere, maslinovo i lavandino ulje te unikatne suvenire iz vlastite proizvodnje.


Poduzeće Kralj Bar-Vil d.o.o. kroz 30 godina poslovanja uvijek nastoji biti inovativno, tehnološki napredno te prilagodljivo u svakom pogledu ali se pritom i dalje pridržavati tradicije pri stvaranju proizvoda. Već dugi niz godina uspješno spajamo ono što je danas i ono što je bilo jučer sa onim što će doći, tako da su naše djelatnosti i finalni proizvodi u stvari vizija i vjera da stvaramo nešto dobro i nadasve kvalitetno za naše cijenjene kupce.


Uložili smo značajna sredstva u proizvodnju alkoholnih pića (rakija i likera), džemova s medom, podizanje novih nasada maslinika sa 1100 stabala mladih maslina, kupnju laserske graverke za izradu drvenih suvenira i UV printera za printanje fotografija i natpisa u boji na sve vrste boca i drvenih suvenira koje sami osmišljavamo. Time smo proširili vlastiti asortiman proizvoda i ponudu.

Svi naši proizvodi proizvedeni su u Hrvatskoj. Poslove obavlja stručno osoblje koje je obvezno poštivati propise iz zdravstvene i sanitarne nadležnosti. Implementiranje HACCP sustava u proizvodnji također je dokaz brige koju vodimo o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda. Brza isporuka naručene robe pute vlastitih dostavnih vozila naš je imperativ u odnosima prema poslovnim partnerima.